lauantai 30. lokakuuta 2010

Pakkahuone eilen

Omaa kameraa ei tullut jostain ihmeen syystä otettua mukaan eiliselle keikalle. En tiedä mitä ihmettä oikein ajattelin, sillä yleensä kamera kulkee mukana lähes tulkoon joka paikkaan. Jopa lähikauppaan. :) Tuo seikka on oikeastaan ainoa, mikä harmittaa eilisessä illassa.

Porukkaa oli ihmeen vähän, erityisesti silloin kun Kiuas soitti. Uskoisin kyllä että aikainen ajankohta (Kiuas aloitti jo 19.45) karsi paljon porukkaa. Turisaksen aloitellessa 21.00 porukkaa olikin jo melkoisesti, mutta silti mahtui mukavasti liikkumaan, ostaan baarista juotavaa ja käymään vessassa. Kumpaankaan jälkimmäisistä ei tarvinnut kovin kummoisesti jonotella.

Kaivelin tuolta YouTuben puolelta heti maistiaisia teillekkin, sillä erityisesti Turisaksen biisejä oli ilmestynyt sinne jo kiitettävä määrä. Kiitos hienojen kännyköiden ja pikku kameroiden, tämä on nykyään niin näppärää. Itse en kuitenkaan jaksaisi koko biisin aikaa pitää kännykkää/kameraa pääni yläpuolella, joten suuri kiitos teille jotka sen jaksoitte eilen tehdä! :)

Niin joo ja Kiuas oli liikenteessä kera uuden solistin, kun Ilja Jalkanen bändin oli juurikin taakseen jättänyt. Täytyy myöntää, että vaikken ko. bändiä koskaan ole nähnyt/kuullut Iljan ollessa solistina niin tykkäsin tästä uudesta enemmän. Tiedä sitten onko tämä pysyvä järjestely (toivottavasti) vai onko tumma komistus vain tämän viikonlopun ilo. Olipa kaksimielisesti sanottu... :D



Turisas olis siis huomattavasti paremmin esillä Tuubissa ja meinasi ihan tulla valinnan vaikeus, että minkä biisin ottaisin esille tänne. Päädyin kuitenkin lyhyeen, mutta sitäkin menevämpään Sahtiwaari biisin. Tästä käy hyvin esille se millainen meininki eilen tuolla oli.



Itselläkin tuli heiluttua ja taputettua käsiä yhteen niin paljon että hartiat meinaa tänään olla jumissa ja kädet oli eilisen illan ihan turtana! :) Jokanen biisi toisensa jälkeen veti mukaansa heilumaan ja suu oli korvissa lähes koko ajan.

Eli mitä tästä nyt voisi yhteenvetona sanoa? H-e-l-e-v-e-t-i-n mahtava keikka! Sitä odotellessa, että Turisas aloittaa kunnon keikkailun uuden albumin myötä, joka ilmestyy ens vuoden alkupuolella. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti