torstai 24. maaliskuuta 2011

Muutto

Huomenna se alkaa. Nimittäin muuttaminen.

Heti aamulla kunhan saadaan muksut kouluun ja eskariin, lähdetään hakemaan avaimia ja viemään ensimmäistä kuormaa henkilöautolla perille. Vähän jännittää. :) Eniten ehkä se, että meille luvattiin että makuuhuoneiden tapetit vaihdetaan ennen meidän muuttoa... paree olla sitten vaihdettuna. Muuten flippaan varmaan ihan totaalisesti! Ja onhan se nyt muutenkin vähän jännää päästä pitkästä aikaa muuttamaan, vaikka varsinkin tällä viikolla on monesti ollut sellainen tunne etten jaksa tehdä mitään (siis pakata) enkä edes haluaisi muuttaa täältä mihinkään. Tänään kuitenkin on ollut energisempi fiilis ja olen pakannut sekä pessyt kylpyhuoneen lähes lattiasta kattoon. Tuo kylppärin pesu ei ehkä ollut se päällimmäisin asia joka pitää saada tehtyä, mutta koska fiilistä hommaan löytyi niin pakko se oli sitten tehdä. Nyt on sitten selkä kipeä ja jonkin aikaa sain kärsiä supistuksista (ei kuitenkaan kipeistä) sen jälkeen. Oon yrittäny nyt sitten ottaa vähän iisimmin, jotta voisin vielä viimeiset kaks tyhjää laatikkoa täyttää illan aikana.

Uskomaton määrä meillä oli laatikoita, joihin pakata, mutta silti ne loppuvat kesken. En ymmärrä mistä sitä tavaraa oikein sikiää! Onneksi vaatteet, petivaatteet ja sohvatyynyt menee jätesäkeissä... mutta vielä olisi keittiössä astioita sekä ruokatavarat pakkaamatta. Niitä ei ihan jätesäkkeihin viitsisi pakkailla! :D Paitsi jos haluttais paljon sirpaleita... eikä me haluta.

Miehenkin kanssa on ollut selkkauksia tämän viikon aikana... ei niistä sen ihmeemmin, mutta pitää taas hattua nostaa miehelle että se jaksaa näitä mun oikkuiluja. Olen muutenkin kyllä ailahtelevainen ihminen, mutta tää raskaus tuntuu tuovan senkin piirteen vähän liikaa esille. Yhtenä hetkenä kaikki on ihan ok ja toisena hetkenä itken jo silmät päästäni. Toivoo vaan ettei tämä tästä enää pahenisi...

Taidan tästä mennä täyttelemään yhden jätesäkin täyteen ennen kuin ohjelma alkaa telkusta. Pitäähän sitä nyt se ainoa sarja katsella, mitä seurattua tulee, vaikka mikä muutto ois käsillä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti